Підривна діяльність керівництва концерну РРТ продовжується

Майдан-інформаційний4 вересня 2015 р. о 12-30 в інформаційному агентстві УНІАН (Київ, вул. Хрещатик 4) ГО «Інформаційний Майдан» проводить прес-конференцію на тему: Підготовка дестабілізації в Одеській та Донецькій областях, інші тенденції поширення російської пропаганди в Україні. 

Громадське об’єднання “Інформаційний Майдан” вкотре доводить, що важливою складовою плану Росії по дестабілізації ситуації в Україні є забезпечення і прикриття системної підривної діяльності керівництва Концерну РРТ.
За даними власного джерела в СБУ ГО “Інформаційний Майдан” заявляє, що Концерн РРТ свідомо зменшує потужності передавачів в Одеській та Донецькій областях, що призводить до зменшення охоплюваної території та зменшення якості картинки телевізійних каналів. Ситуація має наслідком те, що населення не маючи змоги дивитись якісні українські телевізійні канали, переналаштовується на російські з усіма витікаючими наслідками зомбування та формування антиукраїнської риторики.
Така ситуація є системною тенденцією антидержавної та зрадницької діяльності керівництва Концерну РРТ зокрема скандального Генерального директора  Володимира Іщука та вищого керівництва держави зокрема Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, який, за інформацією Народного депутата Сергія Капліна, за призначення Володимира Іщука отримав хабара у розмірі 3 000 000 дол.
Треба зазначити, що попередні призначенці Яценюка – екс гендиректор Концерну РРТ Олександр Півнюк та екс голова Держспецзв’язку Володимир Звєрєв були звільнені з посад за сприяння сепаратизму, фінансування російської пропаганди та відвертий саботаж відновлення українського телебачення на сході і півдні.
На жаль сьогодні, не зважаючи на складну ситуацію в державі, не зважаючи на спроби Росії дестабілізувати  ситуацію в столиці України, керівництво країни вперто відмовляється бачити відвертий саботаж та велику шкоду збоку керівництва Концерну РРТ – приступної групи, яку очолює Володимир Іщук.
ГО “Інформаційний Майдан” попереджає, якщо ситуація не буде виправлена найближчим часом, Україну очікують провокації та загострення в усіх прикордонних з Росією областях. Найбільш ганебним буде те, що постраждають в результаті прості українці.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?